https://stripe.com/en-rocontinut si drepturi de autor

Continutul si designul site-ului apartin firmei Best Logo Romania reprezentata de Intreprindere Individuala Rosoga D.P. Aurelian Liviu cu CIF: 44492134 si Nr. înmatriculare: F13/581/2021, sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu se pot reproduce materialele afisate pe site (bestlogo.ro) fara a detine o permisiune scrisa din partea noastra. Furtul sau imprumutarea fara aprobare a portofoliului de lucrari se pedepsete conform LEGII nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe. Mentionam ca toti termenii si toate conditiile specificate pe aceasta pagina nu sunt discutabile sau negociabile. Conform legii ne asumam dreptul de a selecta clientela.

Termeni si conditii in cazul prestarii serviciilor de concepere grafica Logo Design (branding)

Acesti termini si aceste conditi se aplica pentru pachetele de Logo Design Profesional  (OPAL PACK , RUBIN PACK, EMERALD PACK, MODERNIZARE/UPGRADE LOGO, VECTORIZARE LOGO)

Plasarea comenzilor se poate face doar prin completarea formularului de comanda in forma fizica sau prin completarea unui formular online interactiv direct pe www.bestlogo.ro alegand serviciul dorit. Deasemenea formularul de comanda se poate solicita si prin email in format .pdf iar apoi retrimis catre noi completat si cu semnatura clientului. Pentru inceperea efectiva a comenzii, pe langa formularul de comanda completat este necesara efectuarea platii complete in avans. Plata se poate face utilizand metodele de mai jos.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela si de a refuza comenzi ce depasesc o anume complexitate sau in cazul in care suntem prea aglomerati.

METODE DE PLATA

Metoda 1: Plata pentru serviciile Best Logo se poate face simplu, sigur si direct utilizand cardul de debit/credit (VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, s.a.) prin procesorul de plata STRIPE. Acest procesor de plata oferta si posibilitatea platii prin Google Pay sau Apple Pay. Plata se face instant si este incorporata in formularul de comanda ca si ultim pas.

Metoda 2: Prin transfer bancar in baza unei facturi proforme in contul bancar deschis la Banca Transilvania pe numele Intreprindere Individuala ROSOGA D.P. AURELIAN LIVIU cu Contul IBAN :  RO51BTRLRONCRT0CE2862401

Metode alternative de plata : Cash, REVOLUT (nr tel : 0763690437) | Paypal : liviurosoga@gmail.com

POLITICA DE RETURNARE A BANILOR

Echipa Best Logo face toate eforturile de a explica si detalia cu cele mai mici amanunte procesul de cumparare al unui logo design, in aceleasi timp poate fi verificat gradul de calitate al proiectelor noastre vizitand potofoliul nostru de lucrari afisat pe site-ul www.bestlogo.ro. Acestea fiind spuse oferim restituirea banilor doar in cazul de nerespectare a timpului de executie stabilit, de neindeplinire a unor servicii garantate in pachet sau in cazul incalcarii definitiei de autenticitate prezentate in acest document.

ATENTIE : Odata completat formularul de comanda cu anumite cerinte si specificatii, pe tot parcursul desfasurarii comenzii se vor respecta acele idei si linii design. Se pot adauga anumite detalii si elemente in plus, pe parcurs, dar in linii mari se vor pastra aceleasi idei si specificatii oferite de catre client la inceputul colaborarii. Schimbarile majore din mers, ale gusturilor si prefintelor nu sunt acceptate. Formularul de comanda, conversatiile prin e-mail, WhatsApp, Facebook Messenger si telefon vor fi considerate probe in cazul unei cereri de retur al banilor. 

CLIENTUL BENEFICIAZA DE CONSULTANTA GRATUITA

In vederea alegerii stilului de design dorit si a manierei de executie precum si de suport in privinta tiparirii logo-ului pe diverse suprafete, clientul beneficiaza de suportul nostru.

Finalul comenzii este marcat de completarea „procesului verbal de predare/primire” si reprezinta momentul in care clientul se hotaraste asupra unui concept de desen (construit pe descrierea exacta oferita de acesta), solicita toate finisarile disponibile in pachetul oferit si ii sunt executate toate specificatiile din pachetul comandat, deasemenea comanda este considerata finalizata cand plata este achitata integral. La final clientul primeste: factura fiscala, declaratia de autenticitate si de transfer al drepurilor, copie dupa procesul de predare/primire, fisierele vectoriale alaturi de fonturi.

FONTURILE DE TEXT FOLOSITE

Fonturile de text folosite in conceperea logo-urilor in cazul celor trei pachete (OPAL, RUBIN si EMERALD) sunt gratuite (licenta de utiizare free) si descarcate de pe site-ul www.fontsquirrel.com sau sunt cele ce vin cu sistemul de operare Windows 10 Pro. In cazul in care se solicita fonturi care nu se regasesc in lista de fonturi gratuite, se vor percepe costuri suplimentare pentru achizitionarea fontului dorit.

REVIZIILE LOGO-urilor

Definitie : Cand spunem revizuire la logo-ul selectat ne referim la imbunatatirile si finisarile aduse la un concept de logo preferat de catre client. Acestea sunt limitate si se aplica doar in momentul in care clientul se hotaraste asupra unui concept si il considera ca fiind cel cu care va merge mai departe. Dupa semnarea procesului verbal de primire aceste revizii nu se mai aplica, considerandu-se astfel proiectul incheiat. Modificarile solicitate dupa incheierea proiectului vor fi taxate in functie de complexitatea solicitarii, dar in mod normal modificarea este taxata cu 50 de lei.

PREDAREA LOGO-ULUI

Fisierele logo-ului concretizat, in functie de dimensiunea acestora se vor trimite in termen de 24 de ore de la finalizarea proiectului si  achitarea integrala a sumei datorate. Fisierele se vor trimite pe email-ul clientului, sau utilizand wetransfer.com, intr-o arhiva ce va contine fisiere cu urmatoarele externsii: eps,ai, cdr si un png transparent (rezolutie mare) pentru potrivirea ideala atat pentru fundal inchis cat si pentru deschis.

Declaratia de autenticitate si de transfer al drepurilor de autor

Se va elibera imediat dupa finalizarea lucrarilor si achitarea integrala a platii, iar aceasta garanteaza originalitatea desenului (logo-ului). In baza acestei declaratii, clientului i se vor transfera toate drepturile de utilizare alaturi de logo-ul in format vectorial (cdr, eps, ai). Clientul are obligatia de a furniza informatii complete despre proiect. Termenul de executie este relativ si este direct proportional cu complexitatea proiectului.

Prin autenticitate intelegem ca logo-ul (design-ul) nu se regaseste mai mult de 30% in alt loc atat online cat si fizic. Fiecare desen este realizat de catre un grafician profesionist care in functie de cerintele dumneavoastra deseneaza in format digital vectorial un logo care sa reprezinte cu succes firma dumneavoastra si sa fie usor de imprimat pe diverse suprafete, atat color cat si alb negru. In cazul in care regula de autenticitate este incalcata, clientului i se va restitui intreaga suma platita.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

In cele ce urmeaza prezentam in detaliu ce servicii sunt prestate in cazul fiecarui pachet pentru suma listata in aceasta oferta si pe site, mentionand ca tot ce este solicitat de catre client si nu se regaseste in urmatoarele specificatii este taxat conform complexitatii cerintei.

1. Pachet LOGO DESIGN OPAL

CLICK AICI PENTRU A VEDEA UN EXEMPLU DE PACHET

 • Se ofera 3 Concepte distincte de logo design profesional, concepute in urma cerintelor clientului iar conceptele pot fi desenate in oricare dintre stilurile oferite de pachet.
 • Varianta alb-negru a logo-ului,
 • 6 Stiluri diferite de desenare a logo-ului (Standard, Intergrat, Stampila, Just Letters, Symbol, 3D Logo.)
 • Toate variantele de logo sunt in format VECTORIAL exportate in fisiere (.eps, .cdr, .ai, svg)
 • Posibilitatea de a efectua 5 revizii la conceptul selectat ca fiind cel potrivit, In cazul in care sunt epuizate revizuirile oferite de pachet se pot adauga contracost – 50 de lei / interventie de revizuire
 • Multiple variante de pozitionare al logo-ului.
 • Utilizarea a 3 tipuri de fonturi gratuite cu tematica potrivita in diverse combinatii si pozitionari.
 • Autenticitatea garantata,
 • Conceperea logo-ului in asa fel incat sa se potriveasca atat aplicat pe fundal deschis cat si pe fundal inchis.
 • Oferim simulare realistica mock-up pe diverse suprafete (carte de vizita, caseta luminoasa, masina) pentru o privire de ansamblu
 • Oferim asistenta gratuita in privinta printarii logo-ului pe eventuale materiale publicitare
 • Numarul de designeri ce se ocupa de proiect : 1
 • Optiuni Extra : 15 euro varianta de stampila la logo-ul ales.

Durata de executie obisnuita pentru acest pachet, in conditiile unei comunicari bune designer-client, este de 2-4 zile lucratoare dar se poate ajunge si la 6 zile daca este perioada aglomerata

Beneficii/Rezultat final : In urma optarii pentru pachetul de logo design : “OPAL” veti detine un logo profesional, sugestiv si ingenios, creat de un profesionist dupa cerintele si descrierea dumneavoastra. Un logo autentic si complet cu multiple utilitati si posibilitati de print pe orice material publicitar.

2. Pachet logo design rubin

CLICK AICI PENTRU A VEDEA UN EXEMPLU DE PACHET

In cazul pachetului “RUBIN” pentru suma solicitata sunt garantate urmatoarele :

 • Se ofera 6 concepte distincte de logo design profesional, concepute in urma cerintelor clientului, iar conceptele pot fi desenate in oricare dintre stilurile oferite in pachet.
 • Varianta alb-negru a logo-ului,
 • Adaptarea logo-ului ales pentru stampila fizica.
 • 7 Stiluri diferite de desenare a logo-ului (Standard, Intergrat, Stampila, Just Letters, 3D Logo, Symbol, Mascota.)
 • Toate variantele de logo sunt in format VECTORIAL exportate in fisiere (.eps, .cdr, .ai, svg)
 • Posibilitatea de a solicita 7 revizii ale conceptului de logo ales. Aceast serviciu se anuleaza in momentul in care clientul confirma faza finala a logo-ului. Aceasta optiune se anuleaza in momentul in care clientul confirma faza finala a logo-ului.In cazul in care sunt epuizate revizuirile oferite de pachet se pot adauga contracost –50 de lei / interventie de revizuire
 • Multiple variante de pozitionare a logo-ului.
 • Utilizarea a 5 tipuri de fonturi gratuite cu tematica potrivita in diverse combinatii si pozitionari.
 • Autenticitatea garantata,
 • Conceperea logo-ului in asa fel incat sa se potriveasca atat pe fundal deschis cat si pe fundal inchis.
 • Oferim simulare realistica mock-up pe diverse suprafete (carte de vizita, caseta luminoasa, masina) pentru o privire de ansamblu
 • Numarul de designeri ce se ocupa de proiect : 2
 • Oferim asistenta gratuita in privinta printarii logo-ului pe eventuale materiale publicitare

Durata de executie obisnuita pentru acest pachet in conditiile unei comunicari bune designer-client este de 2-6 zile lucratoare dar se poate ajunge si la 8 zile daca este perioada aglomerata.

Beneficii/Rezultat final : Pachetul “RUBIN” ofera siguranta unui logo complet, conceput de o echipa creativa formata din 2 graficieni cu experienta, ce urmeaza cerintele clientului cu strictete dar in acelasi timp vin si cu idei noi. Cele 6 concepte diferite de desen creaza o diversitate in alegerea variantei potrivite. Pentru a completa acest pachet generos se ofera si o varianta a logo-ului adaptata pentru a fi folosita pentru stampila fizica, atat de mult folosita intr-o firma.

3.Pachet Logo design Emerald

CLICK AICI PENTRU A VEDEA UN EXEMPLU DE PACHET

In cazul pachetului “EMERALD” pentru suma solicitata sunt garantate urmatoarele :

 • Se ofera 8 concepte distincte de logo design profesional, concepute in urma cerintelor clientului, iar conceptele pot fi desenate in oricare dintre stilurile oferite in pachet.
 • Varianta alb-negru a logo-ului,
 • 5 sugestii de slogan pentru firma.
 • Logo-ul in varianta Favicon pentru site.
 • Un Model de carte de vizita personalizata
 • Poza de profil si coperta pentru pagina de Facebook
 • Adaptarea logo-ului ales pentru stampila fizica.
 • 7 Stiluri diferite de desenare a logo-ului (Standard, Intergrat, Stampila, Just Letters, 3D Logo, Symbol, Mascota)
 • Toate variantele de logo sunt in format VECTORIAL exportate in fisiere (.eps, .cdr, .ai, svg)
 • 10 Revizii ale conceptului de logo ales. Aceast serviciu se anuleaza in momentul in care clientul confirma faza finala a logo-ului. In cazul in care sunt epuizate revizuirile oferite de pachet se pot adauga contracost – 50 de lei / interventie de revizuire
 • Multiple variante de pozitionare a logo-ului.
 • Utilizarea a 10 tipuri de fonturi gratuite cu tematica potrivita in diverse combinatii si pozitionari.
 • Autenticitatea garantata,
 • Conceperea logo-ului in asa fel incat sa se potriveasca atat pe fundal deschis cat si pe fundal inchis.
 • Oferim simulare realistica mock-up pe diverse suprafete (carte de vizita, caseta luminoasa, masina) pentru o privire de ansamblu
 • Numarul de designeri ce se ocupa de proiect : 2
 • Oferim asistenta gratuita in privinta printarii logo-ului pe eventuale materiale publcitiare

Durata de executie obisnuita pentru acest pachet in conditiile unei comunicari bune designer-client este de 4-8 zile lucratoare dar se poate ajunge si la 8 zile daca este perioada aglomerata.

Beneficii/Rezultat final : Pachetul “EMERALD” acopera o gama mai larga de utilitati. Pe langa cele 8 concepte distincte si complete de logo cu 7 variante de design si stampila, se oferta si servicii de grafica pentru retelele de socializare (coperta si poza de profil facebook), logo-ul in varianta minimalista pentru website (favicon) si design carte de vizita fata-verso. Acest pachet este varianta premium oferita de echipa Best Logo Romania iar inafara de un website ofera cam tot ce ati avea nevoie pentru a porni la drum.

4.Vectorizare Logo

CLICK AICI PENTRU A VEDEA UN EXEMPLU DE PACHET

In cazul pachetului “Vectorizare Logo” pentru suma de solicitata sunt garantate urmatoarele : Reproducerea intocmai a logo-ului (siglei)  in format vectorial utilizand programe specializate.*** Prin “reproducere intocmai” intelegem ca produsul final sa fie intre 85-100% asemanator modelului trimis de dvs. spre vectorizare.*** Acest pachet de design se adreseaza firmelor care au pierdut formatul in care a fost creat logo-ul initial, sau cele ce au decat logo-ul scanat sau in rezolutie slaba si doresc o utilitate completa acestuia fara sa ii schimbe structura si aspectul. Se aplica identificarea tipului de font folosit pentru scrierea textului din design. Durata de executie obisnuita pentru acest pachet este de 1-2 zile lucratoare dar se poate ajunge si la 4 zile daca este perioada aglomerata. ATENTIE : cu cat este mai clar si mai vizibil materialul oferit in scopul vectorizarii cu atat rezultatul va fi mai bun. 

Clientul declara pe propria raspundere ca este detinatorul cu drepturi depline de utilizare a logo-ului oferit catre vectorizare. Best Logo Romania doar reproduce folosind programe profesionale precum (Corel Draw 2021) Logo-ul clientului trebuie sa fie deja proprietatea lui legala in momentul plasarii comenzii si incarcarii fisierelor in serverele noastre. Nu detinem si nu oferim drepturi de creatie asupra nici unui logo vectorizat.

Beneficii/Rezultat final : Puteti sa va folositi de intregul potential al logo-ului firmei dvs. Avand posibilitatea de imprimare a acestuia pe orice material si la orice dimensiune fara pierdere de calitate. La toate acestea se adauga si posibilitatea de a schimba orice culoare inclusa in logo.

Vectorizarea aduce dupa sine multe beneficii precum optiunea de a exporta logo-ul in orice format grafic dorit.

5. Modernizare /Upgrade Logo Design

CLICK AICI PENTRU A VEDEA UN EXEMPLU DE PACHET

In cazul pachetului “Modernizare Logo” in suma solicitata sunt garantate urmatoarele :

Acest pachet presupune redesenarea intr-o forma mai moderna a logo-ului vechi. Un UPGRADE actual al logo-ului dumneavoastra deja cunoscut dar neactualizat. Ideal atunci cand doriti sa pastrati un concept/idee dar in acelasi timp sa ii oferiti si un aspect mai FRESH. Nu este neaparata nevoie sa aveti deja un format vectorial, este suficient sa ne trimiteti un scan sau o imagine pe cat posibil sa vizibila si vom lucra pe aceasta. Este loc de imbunatatiri atat in privinta aspectului general al logo-ului, cat si al culorilor sau al textului. In final se vor trimite  fisiere in format vectorial sau alte formate la cerere.

Durata de executie obisnuita pentru acest pachet este de 2-4 zile lucratoare

Clientul declara pe propria raspundere ca este detinatorul cu drepturi depline de utilizare a logo-ului oferit catre modernizare. Best Logo Romania remixeaza si perfectioneaza un logo folosind programe profesionale precum (Corel Draw 2021). Logo-ul clientului trebuie sa fie deja proprietatea lui legala in momentul plasarii comenzii si incarcarii fisierelor in serverele noastre.

Beneficii/Rezultat final : Destinat celor ce detin deja un logo si doresc o improspatare a acestuia. Celor care au inregistrat la OSIM deja logo-ul dar vor o schimbare. Fie ca este un design mai vechi sau efectiv de la inceput nu a fost chiar potrivit, pachetul nostru de modernizare este solutia pentru a oferi o stralucire si un aspect curat si modern intr-un format vectorial util in orice context de imprimare publicitara.

Servicii optionale

Aceste servicii se pot cumpara separat in caz de nu sunt incluse in pachetul preferat.

Stampila – 75 RON / adaptarea logo-ului in format dedicat stampilei

Favicon – 50 RON pentru adaptarea logo-ului in format dedicat favicon

Design poza de profil si coperta Facebook – 250 RON

Model carte de vizita doar o fata – 50 RON

Model carte de vizita fata/verso – 80 RON

TERMENI SI CONDITII IN CAZUL PRESTARII Serviciilor de semnatura artistica profesionala
Acesti termini si aceste conditi se aplica pentru toti clientii care opteaza pentru semnatura artistica profesionala.
 
Plasarea comenzii si procesul de plata
Pentru a beneficia de aceste servicii este nevoie sa completati cat mai in detaliu formularul de comanda cu informatiile dvs si cerintele solicitate. Pentru validarea comenzii de catre noi este necesara plata in avans. Plata se face direct si sigur cu cardul de debit/credit prin intermediul formularului de comanda si este regastita ca si ultim pas al procesului. Apelati sectiunea de CONTACT In cazul in care doriti sa achitati serviciile printr-o metoda de plata alternativa cum ar fi transfer bancar, Revolut sau PayPal Odata primita plata comanda este data in lucru.
 
Procesul de creatie : Conceperea unei semnaturi artistice implica atat desenarea manual a acesteia de catre un designer grafic, cat si folosirea unor fonturi de text cu specific. Pot exista combinatii intre fonturile de text sau adaugari ale unor elemente grafice langa text. Toate acestea vor forma intr-un final un produs distinct si autentic. 
Exista doar un pachet de servicii de concepere semnatura artistica profesionala. Fiecare client va primi 4 concepte distincte de semnatura din care va alege doar una singura. Clientul este liber si are drepuri depline sa iti foloseasca semnatura cumparata de la noi si pe post de logo, aceasta avand acelasi statut ca si restul serviciilor de pe acest site (bestlogo.ro).
 
Beneficii/Rezultat final :  Clientul va beneficia de o semnatura unica, aparte ce il va reprezenta cu succes pe toata perioada activitatii sale. Acesta v-a beneficia de o semnatura ce ii poate deveni si logo. Varianta finala i se va transmite clientului in format VECTORIAL si in cel putin o varianta cu fundal transparent.
 
ATENTIE *: Fiecare piesa sau lucrare este unica. Facem eforturi si ne asiguram ca fiecare semnatura sa fie personalizata si creata pe comanda unui anume client insa este necesar sa specificam ca In conditiile in care folosim si fonturi de text prefabricate exista posibilitatea ca pe viitor sa existe relative asemanari cu alte semnaturi insa asta nu reprezinta o lipsa de autenticitate.
 
RETURUL BANILOR*: Ca si in cazul celorlalte servicii, suma achitata se returneaza doar in cazul nerespectarii de catre noi (Best Logo Romania) a serviciilor garantate in pachetul de servicii oferit.Formularul de comanda, conversatiile prin e-mail, WhatsApp, Facebook Messenger si telefon vor fi considerate probe in cazul unei cereri de retur al banilor.  
TERMENI SI CONDITII IN CAZUL PRESTARII SERVICIILOR DE design nft
Best Logo Romania concepe design, imagini statice si mixuri intre acestea ce pot fi mintate si comercializate ca NFT-uri (Non fungible token). Aceste produse sunt oferite de catre graficieni specializati in arta digitala. Fiecare NFT sau colectie de NFT-uri este originala iar Best Logo Romania oferta toate garantiile in acest sens. 
Preturile pentru conceperea de NFT-uri variaza in functie de complexitate si numar de variatii/exemplare. Pentru solicitare de pret va rugam sa completati formularul de comanda NFT. In termen de 1-3 zile lucratoare va vom contacta utilizand informatiile furnizate pentru a va transmite oferta noastra.
 
***ATENTIE: A se lua la cunostinta faptul ca echipa Best Logo Romania doar furnizeaza aceste piese de design si NU SE OCUPA cu mintarea, incarcarea lor pe diverse platforme de comercializare (tradeing) sau in alte procese inafara celor de creatie.Aceste procese implica costuri (gas fees) care nu sunt suportate de catre noi si nici nu sunt incluse in pret.
Mintarea, incarcarea si gestionarea lor pe platforme ca OpenSea este strict datoria clientului iar oferta de pret este conceputa strict pentru serviciile artistice de creatie. Drepurile de autor sunt transferate doar persoanei care a plasat comanda initial si care a achitat.
Pentru realizarea unei comenzi de calitate clientul este dator sa ofere toate informatiile, gusturile si preferintele cat mai clar si sa ofere informatii cat mai complete. 
Insistam ca fiecare potential cumparator de NFT-uri Best Logo Romania sa se documenteze despre acest domeniu inainte sa plasese o comanda.
 
**Fiind un domeniu nou si intr-o continua evolutie va informam in legatura cu faptul ca anumite informatii afisate in aceasta rubrica (NFT) pot fi incomplete. depasite sau de neactualitate ** Echipa noastra face eforturi constante pentru a oferi informatii complete si transparenta. Va incurajam ca pentru orice nelamurire sau neintelegere a termenilor si conditiilor sa ne contactati folosind metodele oferite pe acest site web.
 
Ultima editare : 02.11.2022sTRIPRERERERE