Intrebari frecvente

Ce este un logo?

Logo-ul sau Sigla este o reprezentare grafica distinctiva folosita pentru a identifica imaginea unei firme, institutii sau produs. Este primul lucru cu care privitorul intra in contact. Este esential sa fie usor de memorat, simplu si sa reprezinte bine domeniul de activitate. Odata cu trecerea timpului acesta capata o notorietate si este mult mai usor recunoscut de catre o masa mare de consumatori.

Logoul poate desenat in mai multe stiluri.
Poate fi โ€œletter baseโ€ fiind compus din text sau litere stilizate, minimalist, 3D si mascota si multe altele pe care le puteti studia in accesand pagina „Tipuri de logo”. Toate aceste stiluri le putem remarca oriunde in lume.

Importanta logo-ului

Un logo bine facut poate avea un impact pozitiv asupra potentialilor clienti deoarece el reprezinta sumar identitatea dumneavoastra sau a firmei.
O sigla calitativa trebuie sa transmita o energie pozitiva si sa reflecte servicii la standarde ridicate.

Ce este formatul Vectorial (Vector)

Formatul vectorial despre care tot pomenim peste tot in site este practic macheta elementului grafic in cauza, ce se poate modifica 100% siย  redimensiona oricat fara pierdere de calitate. Un fisier complet vectorial poate fi editat doar cu un program de grafica specializat. Formatele vectoriale sunt salvate cu extensia .AI, .EPS, CDR, SVG. si pot fi folosite cu usurinta de tipografiile din toata lumea.

Utilitatea logo-ului

Logo-ul odata creat poate fi incarcat pe site-ul firmei, se poate transpune in stampila, se foloseste in antetul documentelor, poate fi tiparit pe o multitudine de materiale (hartie, carton, plastic, bumbac) sau gravat in metal/lemn. Utilizand logo-urile noastre puteti crea casete luminoase in forma acestora, litere volumetrice si multe altele.

Este autentic?ย 

Logo-urile concepute de noi pentru clientii nostri sunt autentice realizate pe comanda si executate manual de catre graficienii nostri fara utilizarea unor sabloane deja existente.

Definitia autenticitatii in viziunea Echipei Best Logo o puteti regasi in termenii si conditiile prestarii de servicii de logo design.

ce drepuri am asupra logo-ului meu?

Odata onorata comanda, Echipa Best Logo emite un document de transfer al tuturor drepturilor de creatie si de utilizare al logo-ului catre client, ce permite acestuia drepturi depline de folosinta.