BINE ATI VENIT IN STUDIOUL DE BRANDING SI BUN GUST!

uN LOGOLOGO ARMONIOS PENTRUPENTRU UNUN PROIECTPROIECT AMBITIOS.AMBITIOS.

firma de logo design
Firma de logo design romaneasca

Best Logo Romania si-a propus inca din 2014 proiectarea, conceperea si conturarea de logo-uri profesionale si autentice pentru firme si proiecte personale. Echipa noastra formata din 4 artisti in arta digitala si desen, ce reusesc sa transpuna cu succes ideile si cerintele dumneavoastra intr-un Logo memorabil care sa va reprezinte ideile si munca. Inca de la inceput ne-am bazat pe o buna comunicare cu clientul, intelegandu-i viziunea asupra a aceea ce isi doreste de la aceasta colaborare. Fiecare membru al echipei noastre este specializat in stiluri diferite de desen, iar in functie de certintele si gusturile dumneavoastra, va fi repartizat cel ce este potrivit in a prelua comanda.

Toate proiectele executate de catre Best Logo Romania (firma de logo design) sunt in format vectorial si sunt realizate utilizand programe profesionale licentiate.

Va invitam sa vizitati portofoliul nostru de lucrari precum si sectiunea de „tipuri de logo” / „intrebari frecvente” pentru a afla mai multe informatii legate de un aspect important al proiectului pe care doriti sa il demarati.

reteta unui logo

Ingredientele pe care le consideram a fi necesare in procesul de concepere al unui Logo atragator de priviri, complet si 100% util.

 • 1. simt estetic si expertienta

  Personalul responsabil cu realizarea logo-urilor comandate este de o creativitate deosebita, specializat doar in Logo Design si Branding, cu experienta vasta in domeniu.

 • 2. atentie la finisari si detalii

  Detaliile fac diferenta intre un logo executat de catre profesionisti si unul facut in graba fara un interes real. Detaliile si proportiile precum si mesajul indirect pe care logo-ul il transmite, sunt elemente ESENTIALE pentru noi.

 • 3. Proiectare intr-un mod modern

  Desenam logo-ul cerut intr-o maniera moderna si comerciala. Oferim un design memorabil, atragator de priviri ce promite sa ramana actual multa vreme pe viitor.

 • 4. Utilitate completa

  Ne asiguram ca fiecare concept de logo desenat are utilitate si poate fi amplasat fara probleme pe orice tip de material publicitar, atat pe fundal deschis cat si inchis.

avantajele OFERITE

Am ales sa enuntam o mica parte din motivele pentru care colaborarea cu Echipa Best Logo Romania este de fiecare data rentabila, fructoasa si de lunga durata.

 • raport calitate/pret excelent

  Best Logo este firma specializata in proiectarea si conceperea de logo-uri/sigle autentice PREMIUM la preturi AVANTAJOASE intr-un timp SCURT.

 • Consultanta gratuita

  Oferim consultanta gratuita in vederea alegerii pachetului potrivit in functiile de nevoile si bugetul clientului.

 • asistenta gratuita in privinta tiparirii logo-ului pe diverse materiale

  Majoritatea firmelor de profil odata cu finalizarea proiectului nu mai ofera ajustari logo-ului in al face potrivit pentru tiparirea pe materiale promotionale. Echipa Best Logo ajuta in acest sens fiecre client indiferent de valoarea pachetului pentru care a optat.

 • termen de executie scurt

  In perioade de activitate normala oferim termene de executie intre 24 de ore si 8 zile lucratoare. Eventuale intarzieri se comunica din timp clientului.