definitia si utilitatea unei semnaturi artistice

Semnatura artistica personalizata este un semn de bun gust, stil si profesionalism pentru oricine tine la imaginea sa. La fel de bine poate fi o alternativa mai accesibila pentru logo-ului clasic. Semnatura este executata in format vectorial si poate fi atasata oricarui document digitalย  (documente word, pdf, etc), mail-urilor si chiar construita stampila in baza acesteia.ย 

Clientul primeste 4 variante distincte de semnatura din care va alege varianta preferata. Fiecare semnatura este executata manual folosind tablete grafice si combinatii de fonturi cu specificul scrisului de mana. Comanda dumneavoastra este realizata de designeri experimentati ca si celelalte lucrari de logo design.

Toata lucrarea reprezinta o restilizare artistica a semnaturii dumneavoastra. De aceea este obligatoriu sa completati campul pentru inregistrarea semnaturii vechi in formularul de comanda.

ย 

COMANDA SIMPLU SI RAPID IN DOAR 3 PASI!

Pasul 1

Clientul isi incarca semnatura proprie folosind formularul interactiv de pe pagina. Poate incarca un document ce contine semnatura acestuia facuta din pix/stilou sau poate desena direct pe plansa alba oferita in formular.

Pasul 2ย 

Se finalizeaza procesul de plata. Pentru aceste servicii este nevoie de plata in avans. Se plateste simplu direct si sigur cu orice tip de card sau prin metodele alternative (Revolut, O.P., PayPal)

Pasul 3

Folosind semnatura originala ca si exemplu incepem sa construim semnatura noua.
Clientul va primii 4 variante de semnatura din care sa aleaga.
Dupa ce acesta se decide privind un concept, varianta finala in formatele vectoriale si cu fundal transparent, vor fi trimise la adresa de e-mail furnizata in comanda.

Pentru intrebari si informatii suplimentare referitoare la serviciile oferite de catre Best Logo Romania va rugam sa ne contactati prin metodele afisate in sectiunea de contact sau accesand Contacteaza-ne